Naar huis – Ingolstadt, Duitsland

We zijn nu echt op weg naar huis. Op het moment van schrijven rijden we in het noorden van Beieren en hebben we nog iets meer dan zes uur voor de boeg. Via deze blog hebben we geprobeerd jullie mee te nemen op onze reis en we hopen dat dat gelukt is. Hoewel hier al veel verhalen en herinneringen staan, hebben we nog veel meer dingen gezien en meegemaakt die de blog niet gehaald hebben. Wilt u ook al die verhalen horen en nog meer foto’s zien, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen. Wij gaan nu het laatste stukje van onze reis afleggen en hopen jullie snel in het echt weer te zien! Do vstrechi!

One Reply to “Naar huis – Ingolstadt, Duitsland”

  1. bedankt voor het mooie verslag! We hebben ervan genoten.
    Voor jullie ook een condoleance i.v.m. het overlijden van oma van de Velde. Neem de tijd om alle indrukken en plekje te geven en je weer voor te bereiden op de studie en aanverwante zaken.
    Pieter en Diana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.