Verlaten – Litouwen

We zijn in Riga! 12 uur rijden zit erop. Drie uur daarvan hebben we gespendeerd in Litouwen. Litouwen komt in alle opzichten verlaten en leeg over. Er zijn weinig mensen op de weg en we zien maar weinig huizen en bebouwing. Verder zijn er vooral graanvelden zo ver het oog ziet. In dit lege land vonden we zo waar een “wegrestaurant”, dat bij nader inzien toch een betere beschrijving verdient. We waren beland in een landhuis waar iedereen in zijn beste goed zat te genieten van het avondeten. En daar waren wij in onze mooie, doch vooral praktische reiskleding… Hoogst ongemakkelijk. Het eten was dan wel weer van de prijs van een wegrestaurant. Hoe ze dat daar doen begrijpen wij ook nog steeds niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.